Bosna i Hercegovina     | 23.05.2018. 11:48 |

Čović primio izaslanstvo RK Izviđač Central osiguranje

FENA Saopćenje

MOSTAR, 23. svibnja (FENA) - Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović primio je u srijedu u Domu HDZ-a BiH u Mostaru izaslanstvo Rukometnog kluba Izviđač Central osiguranje (CO).

Rukometaši Izviđača CO ove su godine prvaci BiH u rukometu što je njihova šesta titula, dok su rukometašice Izviđača ove godine osvojile trofej Kupa BiH, prekinuvši dugogodišnju dominaciju ŽRK Grude.

Predsjednik Uprave Toni Kraljević zahvalio je na današnjem sastanku i potpori, te ukratko Čoviću prezentirao dugu i bogatu sportsku tradiciju kluba, od utemeljenja davne 1956. godine, dosadašnjim rezultatima kako na domaćim tako i na europskim natjecanjima, kao i svim izazovima s kojima se ovaj sportski klub susreće, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.  

Izražavajući zadovoljstvo zbog susreta, hrvatski član Predsjedništva BiH čestitao je vodstvu, igračicama i igračima RK Izviđač CO na osvajanju titula.  

Primjerom profesionalnosti i uspješnosti koju pokazuju, te odgajanju novih generacija, Čović im je i u budućnosti poželio uspjeh i vrhunske sportske rezultate.

Izaslanstvo RK Izviđač CO Čoviću je poklonilo Humačku ploču, jedan od najstarijih spomenika hrvatske pismenosti te dresove rukometaša i rukometašica.

U izaslanstvu Rukometnog kluba Izviđač CO bili su predsjednik i član uprave Toni Kraljević i David Grbavac, treneri muške i ženske ekipe Silvo Ivandija i Ivan Lovrić, kapetan i igrači, David Mandić, Josip Čutura i Mateo Rodin te kapetanica i igračice Marija Boras, Blaženka Pandža i Marija Gudelj.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Svečani prijem gostiju 'Sarajevo Destination Festivala' u Zemaljskom muzeju BiH

Prijem i nagrade za košarkaše Radničkog i rukometašice Goražda povodom plasmana u PLBiH

Čović čestitao izbornu pobjedu predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu