Bosna i Hercegovina     | 22.05.2018. 17:15 |

Izetbegović primio u oproštajni posjet veleposlanika Kraljevine Španjolske u BiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 22. svibnja (FENA) - Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović primio je danas u oproštajni posjet veleposlanika Kraljevine Španjolske Bosca Giméneza Soriana.

Soriano je rekao da Bosnu i Hercegovinu napušta nakon tri godine rada, te da je u tom razdoblju bio svjedokom vidljivog napretka Bosne i Hercegovine na euroatlantskom putu, kao i poboljšanja njezine ekonomije.

Predsjedatelj Predsjedništva je naglasio da će trend rasta bosanskohercegovačke ekonomije biti nastavljen i u narednom razdoblju, za šta je neophodno sačuvati političku stabilnost u Bosni i Hercegovini.

Španjolski veleposlanik je zahvalio Bosni i Hercegovini i njezinim predstavnicima za potporu jedinstvu Kraljevine Španjolske u vremenu separističke krize u Kataloniji.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović je zahvalio veleposlaniku Boscu Giménezu Sorianu za njegov doprinos razvitku i unapređenju odnosa dviju država, te mu poželio uspjeh i sreću u daljnjem profesionalnom radu, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Izetbegović traži od institucija BiH i EUFOR-a da spriječi masovna okupljanja u Srebrenici

Kineski posrednik: Rusija i Ukrajina vjeruju da će se rat završiti pregovorima

Hamas nastavlja raditi na primirju u Gazi uprkos odsustvu izraelskih pregovarača

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu