Ekonomija     | 22.05.2018. 16:33 |

Idući vikend 5. sajam turizma i eko proizvoda "STEP – Jajce 2018"

FENA Marija Augustinovic

JAJCE, 22. svibnja (FENA) - Peti sajam turizma i eko proizvoda "STEP – Jajce 2018" bit će održan sljedećeg vikenda, 26. i 27. svibnja, a ova manifestacija označit će početak ljetne turističke sezone u Jajcu.

Direktor Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala Jajce Mijat Saraf kazao je Feni da će Sajam, koji će biti održan u centru grada, okupiti pedesetak izlagača, među ostalima, proizvođače eko proizvoda, predstavnike turističkih agencija te hotelijere i ugostitelje iz svih gradova BiH i inozemstva.

- Ove godine imamo zaista veliki broj izlagača i vjerujem kako će sajamska ponuda, te planirani kulturno-zabavni program, privući veliki broj posjetitelja u Jajce - kazao je Saraf.

Cilj ovog sajma je promoviranje turističkih potencijala Jajca, ekološke hrane te razmjena iskustava, a svečanost otvaranja biti će upriličena u subotu u 11 sati, na platou ispred Doma kulture u Jajcu.

Sajam se održava u organizaciji Agencije za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca, te pod pokroviteljstvom Općine Jajce.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Međugorje očekuje veći povratak hodočasnika iz Italije (VIDEO)

Najavljuje se stroža kontrola iznajmljivača apartmana "na crno"

U Brčkom proglašeni najbolji filmovi 'Turizam film festivala'

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom