Regija     | 22.05.2018. 10:45 |

Crna Gora: U potpunosti izgorjele prostorije RTV Pljevlja

FENA Ivana Banovic

PLJEVLJA, 22. svibnja (FENA) - U požaru koji je u utorak ujutro izbio oko sedam sati izgorjele su prostorije Radio televiziji Pljevlja, koje se nalaze u samom centru grada.

Ozlijeđenih nije bilo, a prostorije i oprema ove medijske kuće, u kojoj je bilo zaposleno oko 30 ljudi, potpuno su uništeni, prenose crnogorski mediji.

Vatrena stihija zahvatila je gotovo sve prostorije gdje su smješteni uredi, studio i oprema.

Pripadnici pljevaljske službe za spašavanje s više vatrogasnih vozila učinili su sve da lokaliziraju požar i spriječe njegovo širenje na susjedne prostorije i zgradu u kojoj su smješteni Fond PIO i Fond zdravstvenog osiguranja.

"Prostorije televizije su potpuno izgorjele, to je zgrada koja ima tri kata. Krov i zadnji kat je potpuno izgorio, dok je sačuvan ostatak zgrade, kao i zgrada koja je uz nju", priopćio je zapovjednik Službe zaštite i spašavanja Općine Pljevlja Goran Čavić, dodavši kako se dim širio potkrovljem, tako da se ne zna uzrok.

Urednik u TV Pljevlja Milo Džaković kazao je kako je šteta ogromna.

"Uništen je veliki studio u kojem su uglavnom svi uređaju. Radijska realizacija je također uništena. Možda je ostalo neoštećeno nekoliko kamera", naveo je Džaković.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Više od polovine građana Crne Gore vjeruje da se za glasanje dobiva novac - istraživanje

U Crnoj Gori i Srbiji obilježena 25. obljetnica početka NATO udara

Slabiji potres u Crnoj Gori

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo