Bosna i Hercegovina     | 22.05.2018. 08:38 |

Mostarski studenti osvijetlili Stari most, simbol svoga grada

FENA Saopćenje

MOSTAR, 22. svibnja (FENA) - Studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta "Džemal Bijedić" i Sveučilišta u Mostaru sinoć su paljenjem svjetla na Starom mostu simbolično započeli kampanju "Upalimo svjetlo za mlade".

Sijalica koja je u večernjim satima zasjala na simbolu grada Mostara simbol je energije, entuzijazma i proaktivizma koje pokazuju ovi studenti, i na koje, različitim aktivnostima iz svoje kampanje, u narednom razdoblju žele potaknuti mlade, ne samo iz svoga grada nego i iz cijele BiH, priopćili su organizatori.  

Studenti su proteklih mjeseci, uz podršku mentora tima mr. Amele Pajić i mr. Mirele Mabić, naporno radili na koncipiranju marketing kampanje, financirane od strane Delegacije Europske Unije u BiH, s kojom sudjeluju u natječaju u izradi kampanje koja ima okvirni naziv "Upalimo svjetlo za mlade".

Studenti pozivaju sve građane da prate njihovu kampanju koja nosi naziv "Ja BIH upalio svjetlo, a ti?", preko facebook stranice (https://www.facebook.com/ja.bih.upalio.svjetlo.a.ti/ ), instagram stranice (https://www.instagram.com/ja_bih_upalio_svjetlo_a_ti/ ), te da čuju dosta zanimljivih i korisnih informacija.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Tomislavgradu potpisani ugovori o dodjeli stipendija za 67 studenta

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo