Sport     | 19.05.2018. 09:05 |

Večeras treća utakmica Zrinjskog i Igokee

FENA Roland Grabovac

MOSTAR, 19. svibnja (FENA) – Zrinjski i Igokea sastat će se večeras u Mostaru u trećoj utakmici finalne serije domaćeg košarkaškog prvenstva.

- Trenutni rezultat je 1-1 i mi želimo pobjedom produžiti seriju do pete utakmice. U gostujućem porazu nismo imali sreće, ozlijedio nam se Murry i imali smo skraćenu rotaciju. Osim na otvaranju utakmice nismo našli pravi ritam, a posebno nam je bila loša realizacija za 2 poena - najavio je utakmicu trener Plemića Hrvoje Vlašić.

Po njegovim riječima, Zrinjski će večeras morati značajno popraviti realizaciju u napadu te pojačati obranu, u prvom redu na Radivojeviću, Ljubičiću i Rikiću.

- Igokea je dobra momčad koja ima dobru energiju i kvalitetu, i morati ćemo uložit maksimalni napor da dođemo do cilja. Nadam se da ćemo u punoj dvorani i ambijentu koji smo imali na prošle dvije utakmica dati sve od sebe i slaviti zajedno sa našim navijačima - dodao je Vlašić.

S obzirom da za utakmicu vlada veliko zanimanje postavljene su montažne tribine iza koševa čime je kapacitet dvorane na Bijelom brijegu proširen za dodatnih tisuću mjesta.

Utakmica počinje u 20:15 sati, a od 18 sati ispred dvorane bit će upriličeno druženje za sve ljubitelje košarke.

 

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Poznati parovi košarkaške Lige 6 za prvaka i Lige za opstanak

Košarkaši Mladosti posljednji učesnici Lige 6 za prvaka

Mladost savladala Spars i došla na korak do plasmana u Ligu 6

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo