Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 17.05.2018. 12:27 |

Džakmić: Pobjedom želimo završiti sezonu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 17. maja (FENA) - Pomoćni trener Fudbalskog kluba Sarajevo Muhamed Džakmić izjavio je uoči meča protiv Željezničara da će 'bordo' klub učiniti sve da odigra dobru utakmicu.

Džakmić je u toku svoje igračke karijere nosio kapitensku traku FK Sarajevo a odigrao je nekoliko utakmica protiv gradskog rivala.

- Nalazimo se na trećem mjestu i želimo tu da ostanemo. Dat ćemo sve od sebe da odigramo jednu dobru utakmicu. Cilj nam je da pobjedom završimo sezonu. Nadam se da ćemo uspjeti u tome - rekao je Džakmić.

Kazao je da je situacija na treninzima dosta dobra a atmosfera na visokom nivou s obzirom na posljednje rezultate koje je klub postigao.

- Pripreme teku po planu. Što se tiče igračkog kadra, Crepulja će propustiti derbi. Kao što je poznato, on je povrijedio koljeno i mora pauzirati. Svi ostali igrači su u treningu i konkurišu za utakmicu - zaključio je Džakmić, saopćeno je iz FK Sarajevo.

Utakmica između Željezničara i Sarajeva igra se u subotu na Grbavici od 17 sati.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Istraga protiv Mancinija zbog mahanja zastavom Lazija sa štakorom

Sarajevo i Igman remizirali na Koševu

Preminuo legendarni njemački fudbaler Andreas Brehme

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana