Stranačke aktivnosti     | 16.05.2018. 12:01 |

Saopćenje KO DF Sarajevo

FENA Saopćenje

Nisu slučajno u ovo vrijeme aktuelni transferi iz stranke u stranku, jer svi oni su vođeni traženjem uhljebljenja i što višom pozicijom na bilo čijoj izbornoj listi. Taj pravi i jedini razlog se pokušava zamaskirati “nerazumijevanjima i autokratijama”, mada je već svima jasno šta je u pitanju. 

Nakon što je Predsjedništvo DF BiH iz članstva isključilo predsjednika OO DF Stari Grad, određeni broj članova općinske organizacije je već pristupio drugim političkim opcijama, te krenuo sa blaćenjem dojučerašnjih kolega. Mi to nećemo raditi, nego ćemo izvršiti reevidneciju članstva, vidjeti stvarno stanje na terenu, te krenuti u konkretne aktivnosti. 

Kantonalni odbor Demokratske fronte Sarajevo je stanovišta da odlazak pojedinaca nije slabljenje DF-a, nego slabljenje onih u koje isti prelaze. 

Zato će KO DF Sarajevo nastaviti sa čišćenjem svojih redova od svih onih koji svoj lični interes postave ispred primarnog cilja Demokratske fronte – uređene Bosne i Hercegovine.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost KO DF Sarajevo

Saopćenje za javnost Kantonalnog odbora Demokratske fronte Sarajevo

Saopćenje za javnost KO Demokratske fronte Sarajevo

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo