Ekonomija     | 16.05.2018. 12:10 |

Addiko mirisna beskontaktna kartica u ponudi Addiko Bank a.d. Banja Luka

FENA Saopćenje

BANJA LUKA, 16. maja (FENA) - Klijenti  Addiko Bank a.d. Banja Luka od danas su u prilici ugovoriti Addiko Debit MasterCard®, prvu Addiko beskontaktnu debitnu karticu, koja osim beskontaktne tehnologije plaćanja ima i poseban dizajn.  

Addiko Debit Mastercard® ima jedinstvenu inovaciju sa stilom, naime, kartica ima miris jagode.
 
- Nastojimo našim klijentima ponuditi nešto više i drugačije, prateći digitalne, ali i druge trendove. Ovaj put se radi o jedinstvenom kartičnom proizvodu za plaćanje sa stilom koji je vertikalnog dizajna, što je jedinstven slučaj na prostoru regiona. Takođe, klijenti tokom kupovine uživaju i u mirisu, s obzirom na to da je Addiko Debit MasterCard ®jedina kartica koja miriše - istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

Pečenko kaže da je plaćanje ovom karticom na internetu  znatno sigurnije, s obzirom na to da imaju implementiranu Addiko sigurnu kupovinu zasnovanu na MasterCard SecureCodu. 

Ovo je prva kartica iz MasterCard porodice koja je u ponudi Addiko Bank a.d. Banja Luka. Svi novi klijenti će dobiti po otvaranju tekućeg računa ovu novu karticu, a postojećim klijentima će, u skladu sa planiranom dinamikom, biti bez naknade zamijenjene postojeće kartice, novom Addiko Debit MasterCard®, saopćeno je iz Addiko Bank.


(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Jedanaesta godišnjica humanitarne akcije zaposlenika Addiko banke

Prenesite kredit u Addiko, uz poklon do 1000 KM i Mastercard kreditnu karticu

Addiko Bank potvrdila međunarodni certifikat „Customers’ Friend – Jer mi cijenim

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'