Stranačke aktivnosti     | 15.05.2018. 14:35 |

Priopćenje za javnost HDZ-a 1990

FENA Saopćenje

MOSTAR, 15. svibnja - U Središnjici HDZ-a 1990 u ponedjeljak, 14. svibnja održan je sastanak predsjednika hrvatskih oporbenih stranaka: Ilija Cvitanović- HDZ 1990 , Nikola Raguž – HSP, Pero Barbarić-Pepi – HKDU-HRAST i Ivan Krstanović i Zdravko Prka – Hrvatska nezavisna lista.

Razgovarano je o pripremama za Opće izbore 2018. godine i mogućnosti zajedničkoga nastupa na listopadskim izborima.

Izraženo je zadovoljstvo svih nazočnih visokim stupnjem usuglašenosti oko ključnih nacionalnih pitanja.

Sugovornici su se, također, složili da je od velike važnosti suprostaviti se ovakvoj lošoj politici vladajućih, odnosno HDZ-a BiH, te zaključili da je vrijeme reći dosta kriminalu, korupciji, mitu, zapošljavanju podobnih, nepotizmu, iseljavanju mladih obrazovanih ljudi i cijelih hrvatskih obitelji u potrazi za egzistencijom i nebrizi za branitelje.

Uvjereni su da će hrvatski narod na listopadskim izborima prepoznati njihovu borbu za jednakopravanost Hrvata na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, ostanak na stoljetnim ognjištima, zapošljavanje po sposobnosti, a ne stranačkim iskaznicama, borbu za prava branitelja i svojim glasom kazniti pogrešnu politiku onih koji su do sada vladali i kojima je narod bio na prvom mjestu samo u utrci za vlast i osobne interese.

Na koncu sastanka zaključeno je da hrvatskom narodu mogu pružiti mogućnost izbora i u ropotarnicu povijesti nakon listopadskih izbora poslati one koji su u proteklih dvadeset i više godina napravili najviše štete ovoj zemlji i svom narodu.

Sljedeći sastanak bit će upriličen u Tomislavgradu, a domaćin će biti Hrvatska nezavisna lista.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ 1990

Priopćenje za javnost HDZ-a 1990

Priopćenje za javnost HDZ-a 1990

Promo

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Alma Ras: Slavimo uspjeh s uposlenicima od preko deset i dvadeset godina izvrsnosti