Stranačke aktivnosti     | 14.05.2018. 18:42 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

 

Predsjedništvo HDZ-a BiH raspravljalo je danas na svojoj 26. sjednici Predsjedništva o aktualnoj političkoj situaciji na svim razinama izvršne i zadonodavne vlasti u BiH.

Predsjedništvo je raspravljalo i o neuspjelom procesu izmjena Izbornoga zakona BiH, te zaključilo kako bilo kakav razgovor o Izmjenama izbornog zakona nema smisla, jer bi time uveli potpuno novi standard, u kome bi se narušili svi demokratski odnosi iz razloga što je Središnje izborno povjerenstvo raspisalo izbore i nije moguće mijenjati izborno zakonodavstvo.

Analizirajući vrijeme ispred sebe, na sjednici su otvorene i druge aktualne teme, s naglaskom na izbore i pripremu izbornih aktivnosti po svim fazama i rokovima.

HDZ BiH na izbore izlazi sa osam stranaka članica HNS-a, s mogućnošću da stranke idu samostalno u pojedinim županijama gdje nije ugrožen hrvatski nacionalni interes i gdje nema nikakve mogućnosti ugroziti poziciju da nam drugi narod nametne političke predstavnike.

HDZ BiH organizacijski i politički spreman za Opće izbore u BiH, izvješće je Izvršnog izbornog stožera HDZ-a BiH, koji je predstavljen Predsjedništvu.

Ured za informiranje HDZ-a BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

HDZ BiH: Dan neovisnosti poziva na ustavno domoljublje, nastavljamo raditi na europskom putu BiH

Promo

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Alma Ras: Slavimo uspjeh s uposlenicima od preko deset i dvadeset godina izvrsnosti