Bosna i Hercegovina     | 14.05.2018. 17:25 |

Pomoć u radu Udruge 'fra Slavko Barbarić' nastavlja se i dalje

FENA Saopćenje

MOSTAR, 14. svibnja (FENA) - Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović sa stranačkim dužnosnicima, predstavnicima javnih institucija i gospodarstvenicima nazočio je u ponedjeljak radnom ručku zahvale koju su organizirali predstavnici Udruge "fra Slavko Barbarić" Međugorje.

Vodstvo Udruge zahvalilo je svima koji su sudjelovali na nedavno održanoj donatorskoj večeri za Udrugu i njezine štićenike, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Donatorska večer s aukcijom slika održana je u okviru programa znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem "Rješenje hrvatskog pitanja za europsku BiH" u Neumu, a u organizaciji Ureda hrvatskoga člana Predsjedništva BiH i predsjednika HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića.

Danas su podijeljene zahvalnice i uručene umjetnine svima koji su kupovinom jedne od njih, nesebično pomogli nastavku rada spomenute humanitarne udruge.

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović u svome je obraćanju zahvalio svima koji su sudjelovali i pomogli ovu akciju te kupili jednu od umjetnina i na taj način nastavili pomagati rad Udruge.

"Meni je drago da smo ponovno zajedno s fra Karlom. Ovako jednu plemenitu ideju koju je fra Slavko davno pokrenuo, možemo i dalje oživljavati. Jedno veliko hvala svima vama koji ste danas došli ovdje i koji ste zadnjih par mjeseci bili na istom projektu, jednako kao i prije godinu dana", kazao je dr. Čović.

Dodao je kako je uvjeren da će se i naredne godine pronaći način da se održi konferencija koja će, kako je kazao, slati neke slične poruke jer još puno toga treba urediti. 

Predsjednik Udruge fra Karlo Lovrić uručio je slike i zahvalnice svima koji su kupnjom jedne od umjetnina pomogli rad Udruge. Posebnu zahvalu uputio je dr. Čoviću i svima onima koji imaju osjećaja za socijalno ugrožene, one koji su u nevolji, te za nadarene, a siromašne studente.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Zvaničnici iz 36 zemalja i agencija UN-a na Kipru razgovaraju o pomoći opkoljenim Palestincima

Brod s 200 tona pomoći za Gazu krenuo sa Kipra

Von der Leyen najavila otvaranje koridora s pomoći za Palestince između Kipra i Gaze

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo