Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Servisne informacije     | 14.05.2018. 11:53 |

U BiH danas s kišom, pljuskovima i grmljavinom

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 14. maja (FENA) - U Bosni i Hercegovini danas će biti umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Od sredine dana prema večernjim satima lokalno jače nevrijeme je najizglednije u Krajini, sjevernim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Vjetar će biti slab do umjerene jačine, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura između 19 i 25 stepeni.

Prijepodne je u Bosni i Hercegovini bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša je registrovana u Hercegovini, zapadnim, jugozapadnim, centralnim i sjeveroistočnim područjima Bosne.

Temperature izmjerene u 11.00 sati: Bjelašnica 5 stepeni, Ivan-sedlo 11, Sarajevo 15, Livno, Široki Brijeg i Sokolac 17, Mostar 18, Bihać, Brčko, Gradačac i Grude 19, Bugojno, Trebinje i Zvornik 20, Bijeljina i Zenica 21, Sanski Most, Srebrenica i Tuzla 22, Banja Luka, Doboj, Jajce, Prijedor i Stolac 23 stepeni saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

U većem dijelu Hercegovine i na sjeveru Bosne vedro, u ostatku BiH oblačno

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu