Magazin     | 13.05.2018. 12:39 |

Dini i Paoli Španić prva nagrada žirija na Lino Festu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 13. maja (FENA) - Dini i Paoli Španić iz Zagreba pripala je prva nagrada stručnog žirija Lino Festa za pjesmu "Crno bijela ljubavna priča", čija je autorica Maja Rogić.

Na 16. festival dječje pjesme "Lino Fest 2018", koji je održan sinoć u "Domu mladih" u Sarajevu u natjecateljskom dijelu nastupili su mališani iz Mrkonjić-Grada, Podgorice, Sombora, Zagreba, Goražda, Perasta, Beograda, Mostara, Banje Luke, Nikšića, Niša, Novog Sada, Požege, Kikinde i Sarajeva, izvodeći skladbe eminentnih autora, saopćeno je iz Udruge Libertas. 

Tema Festivala je bila "Učimo o Europi".

U revijalnom programu nastupili su zbor „Palčići“ pod vodstvom Slavka Olujića, zbor "Princess krofne" pod vodstvom Zlatana Bostandžića, dječja vokalna solistica Ana Bertić iz Zagreba, legendarni Minja Subota te plesna skupina "Bellarte", koja je izvela kratki plesni performans posvećen popularnoj TV seriji za djecu i mlade "Smogovci", koja je 1980-ih godina snimljena prema istimenom romanu poznatog zagrebačkog književnika Hrvoja Hitreca, koji je bio gost ovogodišnjeg festivala.

 

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Dodijeljene brojne nagrade na Festivalu 'Lino-fest 2019' u Sarajevu

Bogat program ovogodišnjeg 'Lino-Festa' u Domu mladih

'Učimo o Evropi' tema 16. Međunarodnog festivala dječje pjesme Lino Fest

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo