Ekonomija     | 09.05.2018. 14:40 |

Poslovne novine i LRC u Tešnju predstavljaju projekte za 2018.

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 9. maja (FENA) - Četrnaesti po redu Sajam privrede u Tešnju biti će održan od 10. do 13. maja, a kao i proteklih godina očekuje se učešće velikog broja privrednika iz zemlje i  inostranstva, predstavnika privrednih komora, javne uprave, međunarodnih organizacija i diplomatskih predstavništava.

Na toj prestižnoj manifestaciji učestvovat će i Poslovne novine i LRC Business Intelligence System koji će predstaviti svoje projekte za 2018. godinu. Poseban akcent bit će na projektima 100 najvećih, Pouzdanost, Brzorastuće kompanije, te Gradovi, općine i biznis.

Kolika je njihova važnost najbolje ilustrira podatak da su sadržajno i medijski već odavno regionalnog karaktera, a od ove godine projekt 100 najvećih zvanično će se implementirati u Crnoj Gori. Prodajom franšize, naime, stekli su se uvjeti da taj projekt okupi i istakne najbolje privrednike i u susjednoj zemlji.

Poslovne novine su kroz više od 45 godina postojanja prepoznale važnost promocije uspješnih kompanija, koje svojim djelovanjem i vrhunskim rezultatima doprinose stvaranju povoljnije poslovne klime i utječu na stvaranje pozitivnog mišljenja domaće i svjetske javnosti o privredi naše zemlje.

Tako je bh. javnost dobro upoznata sa centralnim manifestacijama koje Poslovne novine organiziraju za vodeće menadžere i vlasnike kompanija, te predstavnike diplomatskog kora, a njihovi projekti imaju veliku vrijednost među bh. privrednim subjektima, s obzirom na to da se priča o uspješnosti, profesionalizmu, optimizmu, motivaciji i istinskim društvenim vrijednostima, saopćeno je iz Poslovnih novina. 

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Na prestižnoj listi ADRIA 1000 su i 62 brzorastuće kompanije iz BiH 

Zvizdić: Potrebni su nam politička stabilnost i posvećenost neophodnim ekonomskim reformama

Započela kampanja '100 najvećih u BiH'

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana