Bosna i Hercegovina     | 09.05.2018. 12:24 |

Ostale odluke i zaključci te kadrovska rješenja Vlade FBiH

FENA Saopćenje

MOSTAR, 9. svibnja (FENA) - Vlada Federacije BiH donijela je u srijedu na sjednici u Mostaru pet rješenja kojima Javnom poduzeću JP Autoceste Federacije BiH d.o.o. Mostar, kao korisniku, dopušta ulazak u posjed nekretnina potpuno izvlaštenih rješenjem Službe geodetskih i imovinsko-pravnih poslova Općine Čapljina.

 Postupak izvlaštenja vođen je zbog izgradnje autoceste na trasi Koridora Vc, dionica Mostar Jug - Počitelj, poddionica Buna - Počitelj na području Općine Čapljina, nakon što je Vlada FBiH 29.9.2016. godine utvrdila javni interes za izgradnju tog dijela autoceste, priopćio je Ured za odnose s javnošću Vlade FBiH.

 Vlada FBiH je donijela Odluku o poništavanju javnog konkursa za izbor i nominiranje za imenovanje članova Nadzornog odbora u Javnom poduzeću Hrvatska pošta d.o.o. Mostar objavljenog krajem siječnja 2018. godine.

 Istovremeno je donijela odluke o raspisivanju novog javnog natječaja i kriterijima za izbor i nominiranje za imenovanje na tu poziciju, u ime državnog kapitala u tom gospodarskom društvu.

 Nadzornom odboru PS Vitezit d.o.o. Vitez Vlada FBiH je dala prethodnu suglasnost za donošenje odluke o imenovanju Josipa Rajića za vršitelja dužnosti izvršnog direktora za proizvodnju i razvoj tog gospodarskog društva, do okončanja natječajne procedure, a najduže do 12 mjeseci, navodi se u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Lendo: Neka vjera u Boga i radost Uskrsa budu putokaz prema jačanju zajedništva i povjerenja

Vlada FBiH donijela zaključak o usvajanju Strategije razvoja male privrede FBiH 2022-2027.

Vlada BPK odobrila sredstva za subvencioniranje ogrijeva penzionerima

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom