Stranačke aktivnosti

Čestitka Mladeži HDZ-a BiH HŠK Zrinjski

Saopćenje

MOSTAR, 8. svibnja - Iznimna nam je čast i zadovoljstvo uputiti najiskrenije čestitke cijeloj momčadi, trenerima, stručnom stožeru, vodstvu kluba i svim vjernim navijačima Hrvatskog Športskog Kluba Zrinjski Mostar na osvojenom naslovu nogometnog prvaka Bosne i Hercegovine.

O veličini uspjeha HŠK Zrinjskog najbolje govori činjenica da je dva kola prije završetka Premijer lige Bosne i Hercegovine, treći put za redom, a šesti put ukupno osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Hrvatski Športski Klub Zrinjski kao najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini ima nemjerljivu ulogu u razvoju sporta jer svojim radom na sportskom obrazovanju mladih talenata doprinosi kvaliteti sporta i uspjehu mladih sportaša.

Snažan i organiziran sportski kolektiv je najzaslužniji za dugogodišnji uspjeh HŠK Zrinjski koji je ponos Bosne i Hercegovine.

Svjesni važnosti sporta za mlade u Bosni i Hercegovini, cijenimo rad Hrvatskog Športskog Kluba Zrinjski i želimo Vam uspješan nastavak djelovanja u budućem vremenu.

U ime Mladeži HDZ BIH i svoje osobno vam upućujem riječi čestitke i potpore.

Predsjednik Mladeži HDZ BiH
Mario Mikulić

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.