Sport     | 08.05.2018. 14:03 |

Vlašić: Sutra trebamo pokazati da smo pravi

FENA Roland Grabovac

MOSTAR, 8. svibnja (FENA) - Košarkaši Zrinjskog u srijedu na svom parketu imaju povijesnu priliku pobjedom u odlučujućoj trećoj utakmici polufinalne serije protiv Sparsa, plasirati se u finale domaćeg prvenstva.

Po riječima trenera Zrinjskog Hrvoja Vlašića, nakon što su proteklog vikenda uzvratili Sparsima za domaći poraz s početka serije, njegova momčad sada je u psihološkoj prednosti.

"Izbora i kalkulacija nemamo, moramo ići punom snagom i moramo pobijediti. Puno ćemo drugačije ući u utakmicu nego što je to bila ona prva. Neke stvari koje nisu bile dobre u zadnjoj utakmici uspjeli smo korigirati u ovih par dana i mislim da spremni dočekujemo Sparse. Cijelu godinu smo na vrhu tablice i sada treba pokazati da smo pravi", istaknuo je Vlašić.

Za utakmicu sa Sparsima vlada veliko zanimanje navijača, a potporu "Plemićima" uoči utakmice poslali su Bojan Bogdanović, Marin Rozić i mnogi drugi.

"Po svim najava i po reakcijama na društvenim mrežama mogu zaključiti da je interes jako velik za utakmicu. Ono što me posebno veseli je da ćemo imati pomoć pune dvorane što nam je u ovom trenutku izuzetno važno", dodao je Vlašić.

Bek Zrinjskog Sven Smajlagić kazao je kako njegovi suigrači s nestrpljenjem iščekuju sutrašnju utakmicu.

"Smatram da sutra moramo ući maksimalno agresivno, kako obrambeno, tako i napadački. Imali smo pogrešaka u prvoj utakmici i djelomično smo ih korigirali u drugoj, ali ovu treću dočekujemo maksimalno spremni i nadam se da ćemo ući u finale, jer cijele sezone igramo fantastično u domaćem prvenstvu i ABA ligi, bez nekih većih oscilacija", kazao je Smajlagić.

Utakmica HKK Zrinjski - OKK Spars igra se u srijedu u dvorani na Bijelom brijegu, s početkom u 20 sati.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Poznati parovi košarkaške Lige 6 za prvaka i Lige za opstanak

Košarkaši Mladosti posljednji učesnici Lige 6 za prvaka

Mladost savladala Spars i došla na korak do plasmana u Ligu 6

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo