Magazin     | 04.05.2018. 13:15 |

Koncert nizozemske grupe Lesoir u MC Pavarotti

FENA Saopćenje

MOSTAR, 4. svibnja (FENA) - Muzički centar Pavarotti organizira koncert grupe Lesoir, vrhunskih predstavnika današnje post rock scene, koji će se održati u subotu, 5. svibnja, s početkom u 21 sat u tom centru.

Grupa dolazi iz Nizozemske, a svojim glazbenim izrazom nastoji vizualizirati slike i misli svakodnevnog života. S obzirom da se predstavljaju progresivnim rockom, sigurno je da će biti vrlo zanimljivo čuti sintezu tamnih, melanholičnih intro dionica i britkih rifova tipičnih za taj pravac, ističu organizatori.

Publika će moći uživati i u njihovom posljednjem albumu pod nazivom Latitude, koji su nedavno objavili za njemačku izdavačku kuću Gentle Art Of Music, a produkciju i miks albuma raditi su John Cornfield (Muse, Ride, The Stone Roses) i Bruce Soord (The Pineapple Thief, Katatonia, Opeth).

Grupa postoji od  2010. godine, a do sada su objavili četiri studijska albuma i održali veliki broj koncerata po Europi i Aziji, a također su nastupali kao specijalni gosti na koncertima raznih istaknutih glazbenika i grupa, kao što su Steve Wilson, The Gathering, The Pineapple Thief, Karnivool, Within Temptation i mnogi drugi.

Ulaz na koncert je slobodan.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Vučić i Dodik sa Srbima u Mostaru: Obećano više sredstava za razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana