Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 04.05.2018. 13:28 |

U subotu 50. veliki derbi između NK 'Široki Brijeg' i HŠK 'Zrinjski'

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 4. svibnja (FENA) - Nogometni klub 'Široki Brijeg' i Hrvatski športski klub 'Zrinjski' u subotu, 5. svibnja, na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru, igraju jubilarni, 50. veliki derbi.

'Plavo-bijeli' će, u odnosu na protekle susrete, biti jači za oporavljene Luku Begonju i Luku Menala, rečeno je na konferenciji za novinare NK Široki Brijeg.

Šef stručnog stožera NK Široki Brijeg Goran Sablić kazao je kako će njegovi igrači pokušati unijeti više agresivnosti i odgovornosti kako bi polučili pozitivan rezultat u borbi za treće mjesto.

Dodao je kako ni neodlučen rezultat ne bi bio neuspjeh, s obzirom da igraju sa 'Zrinjskim' koji se bori za prvaka.

- Mi ćemo u derbiju gledati prije svega sebe i svoju poziciju. U utakmicu sa 'Zrinjskim' moramo prenijeti stav iz dvoboja s Krupom, kada smo odigrali kompaktno i odgovorno i kada je realizacija napokon bila na razini - zaključio je Sablić. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Mostarski gradski derbi bez navijača Veleža

U Splitu privedeno 36 navijača, pronađena pirotehnika

Akrapović: Očekujem da prekinemo niz loših rezultata i upišemo tri boda

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'