Magazin     | 03.05.2018. 10:29 |

Josipa Lisac sutra pred sarajevskom publikom

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. svibnja (FENA) - Diva hrvatske glazbene scene Josipa Lisac održat će u petak, 4. svibnja, koncert u Domu Mladih u Sarajevu, s početkom u 20:30 sati.

Prepoznatljiva je po hitovima poput "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda“ i brojnim drugim, a pozornost publike plijeni gdje god se pojavi, priopćila je PRimera.

''Znate kako je to kod mene, uvijek je drugačije i nikad nije isto. Drago mi je ponovo doći u Sarajevo, bit će glazbe, igre, improvizacije... A kao i ranije, i ovaj put slavimo pjesmu'', izjavila je uoči sarajevskog koncerta Josipa Lisac.

Josipa Lisac je proteklih godinu dana koncertima obilježila 50 godina vrlo uspješne karijere.

"U tih 50 godina meni je apsolutno najljepša glazbena suradnja i život s Karlom Metikošem (1940-1991). On je napravio za mene najljepše pjesme koje žive i danas. Napravio je antologijski album 'Dnevnik jedne ljubavi' (1973.) i autor je dviju rok opera 'Gubec Beg' (1975.) i 'Grička vještica' (1979.). Napravio je sve moguće hitove kao 'Magla', 'Danas sam luda'... To su najljepši trenutci, na to sam ponosna", kazala je glazbenica.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Dogodilo se na današnji dan

Čavara nazočio Napretkovom svečanom uskrsnom koncertu u Sarajevu

Ramazan u Mostaru: U Kulturnom centru Mostar-Sjever održan predramazanski koncert

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'