Ekonomija     | 03.05.2018. 10:03 |

Samsung predstavio pametne telefone Galaxy A6 i A6 +

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. maja (FENA) - Kompanija Samsung Electronics predstavila je pametne telefone Galaxy A6 i A6+ koji kombinuju svakodnevnu praktičnost i moderan dizajn s naprednom kamerom za osobniji način izražavanja.

Potpredsjednik globalnog planiranja proizvoda u poslovnom odjelu mobilnih komunikacija Samsung Electronicsa Junho Park izjavio je da se Galaxy A6 i A6+ temelje na Samsungovoj baštini pametnih telefona i kombiniraju svakodnevnu praktičnost s impresivnom kamerom koja korisnicima omogućava snimanje, prilagođavanje i dijeljenje trenutaka na način koji najbolje odražava njihovu jedinstvenost.

Sa snažnom prednjom i stražnjom kamerom na Galaxy A6 i A6+ snimanje fotografija ili selfija u bilo kojem trenutku je lakše nego prije. S mogućnošću podesivog prednjeg LED blica, korisnici Galaxy A6 i A6+ mogu, bilo danju ili noću, da prave vrlo elegantne selfije.

Galaxy A6 i A6+ također postavljaju standard za vrhunski neprekinuti doživljaj gledanja sa Samsungovim beskrajnim ekranom koji nadilazi okvir, s impresivnim omjerom od 18.5:9. 

Oba uređaja omogućavaju brz i jednostavan multitasking s App Pair, koristeći u potpunosti  velike ergonomske zaslone telefona Galaxy A6 i A6 + i omogućavajući korisnicima da uparuju dvije aplikacije, prepolovivši vrijeme i udvostručujući užitak.

Uz Always on Display korisnici mogu dobiti informacije bez otključavanja telefona, štedeći tako vrijeme,a i trajanje baterije.

Oba modela dostupna su od početka maja na odabranim evropskim, azijskim i latinoameričkim tržištima, prije nego što se pojave i na tržištima širom Južne Koreje, Afrike i Kine, saopćeno je.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

‘Ganganet’ virtualno promovira kulturu Hercegovine

Promocija knjige 'Osnove zdravstvene njege' Ivone Ljevak

Predstavljanje romana 'Alfabet ljubavi i smrti' Aleksandra Bečića 15. marta u Slozi

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'