Regija     | 29.04.2018. 13:39 |

Zrakoplov prinudno sletio u Beograd, putnik preminuo

FENA Internet

BEOGRAD, 29. travnja (FENA) -  Zrakoplov turske kompanije "Turkish Airlines", koji prometuje na destinaciji Istanbul – Frankfurt zatražio je je u nedjelju dozvolu za izvanredno slijetanje na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu zbog lošeg zdravstvenog stanja jednog putnika, koji je ubrzo nakon toga preminuo.

U Hitnoj pomoći kratko su poručili kako su primili poziv za intervenciju jer je, kako im je rečeno, jednom od putnika pozlilo. Međutim, u MUP-u potvrđuju da je nepoznati putnik preminuo na licu mjesta, javio je Blic.

- Nakon jučerašnja dva izvanredna slijetanja na beogradski aerodrom, danas je i zrakoplov tipa Airbas A320 kompanije "Turkish Airlines", koji je prometovao na relaciji Frankfurt – Istanbul, izvanredno sletio u 10.56 sati i potražio pomoć na Aerodromu "Nikola Tesla" zbog putnika kojem je pozlilo. Ekipa Hitne pomoći je intervenirala(...) Sve dežurne ekipe beogradskog aerodroma reagirale su pravovremeno i u skladu s predviđenim procedurama – priopćili su s Aerodroma "Nikola Tesla".

Inače, u subotu poslije 6.30 sati na Aerodrom u Surčinu izvanredno je sletio i zrakoplov koji je putovao iz Bangkoka u Milano, a nepuna dva sata kasnije i zrakoplov koji je išao na relaciji Stavanger - Hanija.

I u ova dva slučaja razlog je bilo zdravstveno stanje putnika.

(FENA) Z. P.

Vezane vijesti

Srbija: Brnabić će raspisati nove beogradske izbore za 2. lipnja

Vučević: Rok za izbore 2. lipnja je prilika za spuštanje tenzija među strankama

Vučević: Beogradske izbore treba raspisati što prije

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo