Bosna i Hercegovina     | 27.04.2018. 16:56 |

Mostarski učenici u studijskom posjetu institucijama BiH

FENA Saopćenje

MOSTAR, 27. travnja (FENA) - Studijski posjet institucijama BiH u Sarajevu za više od 70 učenika i nastavnika srednjih škola u Mostaru završen je u petak 27. travnja.

 Prigodom posjeta, kojeg je organizirala Misija OESS-a u BiH, učenici su obišli Parlamentarnu skupštinu BiH, Središnje izborno povjerenstvo BiH i gradsku vijećnicu Grada Sarajeva.

 Tom prigodom učenici su stekli nova saznanja o zakonodavnim procesima i procesima odlučivanja u Parlamentarnoj skupštini BiH, slobodnim i fer izborima, te važnosti očuvanja kulturnog nasljeđa, priopćeno je iz Misije OESS-a u BiH.

 William Ozkaptan, šef Terenskog ureda Misije OSCE-a u Mostaru, istaknuo je važnost sudjelovanja mladih u izbornom procesu.

 "Onima koji tvrde da ne mogu ništa promijeniti, mora biti jasno da će, ako ne glasuju, to i biti tako. Snažna država zahtijeva sudjelovanje građana, a glasanje je jedan od načina da pozovemo političare na odgovornost za njihov rad", poručio je Ozkaptan.

Inače, Gradska uprava Grada Mostara pružila je podršku organizaciji ove studijske posjete.

 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo