Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 24.04.2018. 12:58 |

Kamp crtanog filma 'KAN 2018.' od 27. travnja do 2. svibnja u Neumu

FENA Saopćenje

NEUM, 24. travnja (FENA) - Sedmi regionalni kamp crtanog filma 'KAN 2018' održati će se od 27. travnja do 2. svibnja u Hotelu Sunce u Neumu.

Na kampu će sudjelovati  28 sudionika i predavača iz Zagreba, Vranja, Splita, Neuma, Metkovića, Tuzle, Sarajeva, Banja Luke, Mostara i Visokog. Tijekom pet dana koliko traje kamp, polaznici će proći kompletnu edukaciju rada na crtanom filmu.

Kamp će se održavati u organizaciji KAN-a i Studija Neum. Među ovogodišnjim polaznicima je i 10 prošlogodišnjih polaznika koji su svojim radom zaslužili da ponovo budu pozvani na Kamp2018.

Kamp se održava pod pokroviteljstvom Fondacije za kinematografiju, Federalnog ministarstva obrazovanja, Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanske županije, Grada Mostara i Općine Neum.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ljetni kamp 'Zelenkapica' na Blidinju okupio djecu iz cijelog svijeta

Poziv za sudjelovanje na ljetnom inkluzivnom kampu SINOPS 2023.

Judo savez Bosne i Hercegovine održao kamp sa ekspertom iz Japana

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'