FENA.BIZ

Pedesetak najbogatijih privrednika iz zemalja Zaljeva dolaze na SBF

Foto/BBI

Pedesetak najbogatijih privrednika iz zemalja Zaljeva dolaze na Sarajevo Business Forum 2018 

Delegacije članova THIQAH - poslovnog foruma IDB-a (Islamic Development Bank - IDB Group Business Forum), zatim delegacije VIP klijenata ADIB-a (Abu Dhabi Islamic Bank) - najvećih depozitara ove banke, koje su inače osnivači BBI banke, potvrdile su dolazak i učešće na Sarajevo Business Forum 2018, kako bi se upoznali sa mogućnostima ulaganja u Bosnu i Hercegovinu i cijeli region na konferenciji koja će se održati 25.i 26. aprila u glavnom gradu BiH. Riječ je o utjecajnim poslovnim ljudima iz zemalja Zaljeva koji su zainteresirani za ulaganje u BiH. 

Članovi IDB-ovog i ADIB-ovog poslovnog kluba su ugledni biznismeni koji se nalaze na listi najbogatijih ljudi u arapskom svijetu. IDB i ADIB su osnivači BBI banke i na ovogodišnji SBF pozvali su svoje VIP klijente kako bi im predstavili potencijale BiH. Poseban akecanat  tokom posjete uglednih gostiju bit će na uspostavljanju direktne saradnje na polju investiranja u BiH i regiona između VIP klijenata poslovnih klubova ADIB-a i IDB-a,  VIP kluba  i odjeljenja za investicije BBI banke i domaćih privrednika i vlasnika projekata. Planirano je da BBI banka upravlja investicionim portfoliom VIP klijenata ADIB-a i IDB-a u poslovima investiranja u BiH i region. 

Inače, članovi ADIB-ovog poslovog kluba mogu biti  samo najutjecajniji vlasnici najvećih kompanija iz ovog dijela svijeta. Planirano je da ugledni gosti aktivno učestvuju radu Foruma, te održe sastanke sa članovi BBI VIP Business Cluba. 

Registracija za učešće i sve informacije o Sarajevo Business Forumu mogu se dobiti putem linka: VIDEO 


Alma Redžepagić
STRUČNI SARADNIK ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU
Marketing i komunikacije

Bosna Bank International d.d. Sarajevo
Trg djece Sarajeva bb, 71 000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 33 275 221
Fax: +387 33 203 122
Email: alma.redzepagic[at]bbi.ba
Web: www.bbi.ba
Facebook: www.facebook.com/bbibanka

 

BBI
ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.