Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 20.04.2018. 14:04 |

Ragbijaši Čelika na gostovanju u Ljubljani

FENA

ZENICA, 20. aprila (FENA) - U okviru ovogodišnjeg nastupa u Regionalnoj ragbi ligi ekipa zeničkog Čelika sutra će odigrati prvu utakmicu na gostovanju u Ljubljani.

Ragbijaši Čelika u novo prvenstvo Regionalne ragbi lige ušli s velikim planovima, čak i da igraju za naslov prvaka, ali se zbog niza nepovoljnih okolnosti od njih ne može tražiti veći rezultat. Na gostovanje u Ljubljani, što im je prva utakmica u Ligi, trenerima Mušinoviću i Uzunoviću nedostajat će gotovo pola ekipe, tako da je teško očekivati vrijedniji rezultat.

U tri prethodna kola, od kojih su dva trebali igrati na domaćem terenu i jednom gostovati, sve tri utakmice su odgođene zbog loših vremenskih prilika, što se kasnije pokazalo kao veliki problem. 

Naime, pet igrača ragbi kluba Čelik će od ovog mjeseca nastaviti karijeru u inostranstvu, tako da neće moći igrati na utakmicama sa Nadom, ZRS-Zagrebačkim ragbi savezom i selekcijom Dalmacija. Za ekipu Čelika problem predstavlja i povreda dva igrača, a nekoliko igrača zbog poslovnih obaveza također nije otputovalo u Ljubljanu.

Sutrašnja utakmica između ekipa Ljubljane i Čelika igra se na "Oval stadionu" od 15 sati. 

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Slovenija: Pretresi u obiteljskim kućama zbog gospodarskog kriminala i korupcije

Održana svečanost povodom inauguracije novog ljubljanskog muftije

U Ljubljani danas dodjela murasele novom muftiji ljubljanskom Nevzetu ef. Poriću

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu