Sport     | 20.04.2018. 12:49 |

FK Sarajevo i FK Željezničar sa projektima za investitore na SBF 2018

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 20. aprila (FENA) - Međunarodna poslovno-investicijska konferencija Sarajevo Business Forum (SBF) povezuje investitore i poslovne ljude iz Bosne i Hercegovine, regionia i cijelog svijeta. Svoje projekte investitorima na 9. Sarajevo Business Forumu 2018 kandidirali su i fudbalski klubovi "Sarajevo" i "Željezničar".

Oba sarajevska kluba su odnedavno i punopravni članovi BBI VIP Business Cluba koji djeluje u okviru Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo kao poslovni klub privrednika i poduzetnika, koji domaćim i stranim poslovnim subjektima (fizičkim i pravnim osobama, privrednim komorama, udruženjima, asocijacijama i sl.), a prevashodno klijentima BBI d.d., pruža mogućnost poslovnog okupljanja, uspostavu poslovnih kontakata i saradnje, realizaciju konkretnih poslova, privlačenje stranih investicija i podsticanje izvoza roba i usluga iz Bosne i Hercegovine, s ciljem jačanja bh. privrede i njenog povezivanja sa drugim privredama, te izgradnju poslovnih odnosa širom svijeta.

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo je višegodišnji ponosni sponzor i partner oba sarajevska premijerligaša.

O sportu i investicijama u sport bit će govora drugog dana Sarajevo Business Foruma, 26. aprila u Hotelu Hills, gdje će biti održan okrugli stol o temi "Diaspora, Sports, Arts, Culture & Creative Industry - Transforming Emotions into Investments", saopćili su organizatori.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Posušje s igračem manje slavilo protiv Željezničara

Akrapović pred Posušje: Imamo energiju, imamo želju

Prva pobjeda Željezničara u gostima za bijeg iz zone ispadanja

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'