Sport     | 20.04.2018. 08:55 |

Euroliga: Real izjednačio, CSKA poveo 2:0

FENA Internet

ATENA/MOSKVA, 20. travnja (FENA) - U drugim susretima četvrtfinala doigravanja košarkaške Eurolige Real Madrid u Ateni je pobijedio Panathinaikos 89:82, dok je CSKA u Moskvi bio bolji od Himkija 89:84.

Za razliku od prve utakmice u kojoj su košarkaši Panathinaikos potpuno nadigrali Real i došli do pobjede od 28 poena razlike, Španjolci su sinoć odigrali puno bolju utakmicu te su na kraju došli do trijumfa kojim su rezultat u seriji, koja se igra na tri pobjede, izjednačili na 1:1.

Felipe Reyes s 18 koševa predvodio četvoricu strijelaca Reala s dvoznamenkastim učinkom. Jaycee Carroll je ubacio 17 poena, Trey Thompkins 12, a Rudy Fernandez 10. Mike James je s 20 poena bio najbolji kod domaćina.

U ruskom dvoboju CSKA je na svom parketu došao do druge pobjede nad Himkijem i od sedmog uzastopnog plasmana na Final Four Eurolige ruskog prvaka dijeli još samo jedna pobjeda.

CSKA je do trijumfa predvodio Španjolac Sergio Rodriguez koji je zabilježio 26 poena i 10 asistencija, dok je kod gostiju najbolji bio Anthony Gill s 24 poena.

Domaćini trećih utakmica su Real i Himki, a igraju se 25. travnja.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Proširuje se ABA liga

Igokea deklasirala Mladost u posljednjem meču prvog kola Lige 6

NBA - Golden State savladao Dallas za petu uzastopnu pobjedu

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana