Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Kultura     | 19.04.2018. 16:06 |

Općina Centar donirala 10.000 maraka Akademiji nauka i umjetnosti BiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 19. aprila (FENA) - Načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić i sekretar Sekretarijata Akademije nauka i umjetnosti BiH Amra Avdagić potpisali su protokol na osnovu kojeg Općina iz svog budžeta i ove godine donira 10 hiljada konvertibilnih maraka za sufinansiranje programskih aktivnosti te ugledne naučne institucije.

Prilikom potpisivanja protokola, načelnik Ajnadžić je iskazao zadovoljstvo što Općina na čijem je čelu može i želi podržati sve ono što je društveno korisno odnosno aktivnosti koje donose benefit, kako lokalnoj zajednici tako i  društvu u cjelini.

Također je naglasio da će Općina Centar nastaviti i ubuduće, u skladu sa mogućnostima, pružati podršku i pomagati Akademiji nauka i umjetnosti BiH, izuzetno važnoj državnoj naučnoj instituciji.

Sekretar Amra Avdagić je zahvalila Ajnadžiću i Općini Centar za svu dosadašnju podršku i iskazala nadu da će se ovakva saradnja nastaviti i u budućnosti, saopćeno je iz Općine Centar Sarajevo.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Općina Novi Grad donirala 50.000 KM za pomoć narodu Palestine

Vrijedna donacija za Dom zdravlja u Tuzli

Pametna klupa poklon Gradu Ljubuškom

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu