Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 19.04.2018. 14:39 |

JP Ceste FBiH organiziraju raspravu za projekte tunel Vranduk II i most Bosna IV

FENA

ZENICA, 19. aprila (FENA) - JP „Ceste Federacije BiH“ u saradnji s gradskom upravom Zenice u naredih sedam dana organizirat će javnu raspravu o nacrtu Plana upravljanja okolišem i društvenim aspektima za projekat rehabilitacije tunela “Vranduk II” i mosta preko Bosne (Bosna IV).

Završni skup javne rasprave planiran je za naredni četvrtak, 26.aprila, u društvenom domu naselja Vranduk kod Zenice, a do tada svi zainteresirani subjekti, nevladine organizacije i stanovnici grada Zenica i naselja, koji gravitiraju području namjeravane rehabilitacije tunela “Vranduk II” i mosta "Bosna IV" preko Bosne, mogu davanjem prijedloga i sugestija javnosti i uključivanja relevantnih pitanja dati svoj doprinos u finalnoj verziji dokumenta.

Dokument, koji se nalazi u javnoj raspravi, je izrađen za potrebu programa modernizacije magistralnih cesta u Federacije BiH prema politikama kreditora, a nacrt dokumenta može se pronaći na službenoj stranici JP „Ceste FBiH“ i na web stranici Grada Zenica.

Svi zainteresirani subjekti, koji nisu u mogućnosti da prisustvuju javnoj raspravi mogu svoje sugestije i komentare do 26. aprila dostaviti  putem e-mail adrese JP Ceste Federacije BiH Sarajevo.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Javna rasprava o izmjeni i dopuni Regulacijskog plana 'Centralna zona rekonstrukcija' - faza III

Postavljaju se semafori na sjevernom ulazu u Mostar

Brčko - Javna rasprava o Centru za upravljanjem otpadom

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu