Najave     | 19.04.2018. 14:35 |

U Mostaru dvodnevna radiološka radionica

FENA Saopćenje

MOSTAR, 19. travnja (FENA) - U organizaciji Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, 23. i 24. travnja na Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar na Bijelom Brijegu u 10 sati održat će se dvodnevna radiološka radionica koju će voditi tri ugledna radiologa koji su članovi RSNA (Radiological Society od North America), najveće radiološke udruge u svijetu.

Predavači su Edward Twimasi, prof.dr. ( Springfield Hospital, USA), Harris L. Cohen, prof.dr. (University of Tennesse, USA) i Hemant A. Parmar, prof.dr. (University of Michigan, USA).

Predavanja će se održati na engleskom jeziku, a namijenjena su prvenstveno radiolozima, potom neurolozima, neurokirurzima, neuropedijatrima, otorinolaringolozima i maksilofacijalnim kirurzima, a dobrodošli su i liječnici svih drugih grana medicinske djelatnosti. Sudjelovanje na radionici bit će bodovano od strane Liječničke komore HNŽ-a, navodi s eu priopćenju SKB-a.

 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Mostar: Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju okupit će 300 sudionika iz regije

U petak počinju programi manifestacije 'Dani mevluda i zikra'

Ukrajinski gradonačelnici u BiH uče o poslijeratnoj obnovi gradova (VIDEO)

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta