Bosna i Hercegovina     | 18.04.2018. 21:23 |

Pametni telefoni Huawei P20 i P20 Pro predstavljeni u Sarajevu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 18. aprila (FENA) - Kompanije BH Telecom i Huawei, nakon svjetske premijere u Parizu, večeras su u Sarajevu predstavili nove Huawei mobilne uređaje P20 i P20 Pro.

Istaknuto je da će na tržištu biti prepoznatljivi prvenstveno zbog svog izgleda zahvaljujući potpuno novim, jedinstvenim bojama. Oba modela dolaze u crnoj i Midnigt Blue boji, P20 dostupan je i u Pink Gold nijansi, a P20 Pro u boji Twilight.

Sve ljubitelje savršene fotografije na prvu će osvojiti Huawei P20 Pro sa trostrukom Leica kamerom. Oba uređaja dostupna su u poslovnicama BH Telecoma s mogućnošću kupovine na 12 ili 24 rate.

Gosti na promociji novih uređaja imali su priliku upoznati se o svim karakteristikama i funkcionalnostima mobitela P20 i P20 Pro. Od ranije je poznato da su ovi Huawei telefoni postigli fantastične rezultate u kategoriji kamera na mobitelima, na testiranjima koje je obavio DxO Mark.

Direktor terminalog odjeljenja Huawei za BiH Dalibor Ritan izjavio je da dva mobilna uređaja koja su predstavili posjeduju zaista neviđene karakteristike vještačke inteligencije zahvaljujući kombinaciji tehnologije i umjetnosti.

- Kompanija Huawei svakim novim modelom mobilnih uređaja nastoji pružiti svojim korisnicima vrhunska iskustva i mobitel koji će zadovoljiti sve njihove potrebe, ali i one najstrožije kriterije. Siguran sam da za modele P20 i P20 Pro neće biti nikakvih zamjerki - istakao je Ritan.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Promocija knjige 'Osnove zdravstvene njege' Ivone Ljevak

Predstavljanje romana 'Alfabet ljubavi i smrti' Aleksandra Bečića 15. marta u Slozi

Predstavljanje knjige 'Osluškujući tišinu' Viktorije Bukovac

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo