Ekonomija     | 17.04.2018. 14:05 |

Projekt Sarajevo Waves predstavljen u Abu Dhabiju na najvećem sajmu nekretnina

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 17. aprila (FENA) - Bosanskohercegovačka kompanija Compact Invest predstavila je projekt Sarajevo Waves na najvećem sajmu nekretnina u svijetu koji održava se od 17. do 19. aprila u Abu Dhabiju.

Ovogodišnji sajam okupio je učesnike iz 62 države svijeta, a očekuje se više od 200.000 posjetilaca. Veliki broj kompanija iz cijelog svijeta došao je na sajam kako bi što bolje predstavili svoj projekt i privukli što veći broj interesanata.

Predstavnici Compact Investa na čelu sa investitorom Sultanom Alhannahom i direktorom odjela za marketing i prodaju Khaledom Ruyazqatom predstavili su projekt Sarajevo Waves, stambeno poslovni kompleks na Ilidži (Otes), koji nudi kvalitetu života u prirodnom okruženju.

 - Cilj odlaska na sajam je predstaviti BiH kao turističku destinaciju sa komforom i kvalitetom življenja. Smatramo da je BiH jedna od najljepših destinacija svijeta, a sajam u Abu Dhabiju idealna je prilika da svijetu na jednom mjestu predstavimo ljepote Bosne - kazali su predstavnici Compact Investa.   

Nagradom Asocijacije arhitekata BiH za realiaciju projekta za 2015. godinu, kako su dodali, potvrđeno je da rade domaći projekt na svjetskom nivou.

 - Sajam u Abu Dhabiju samo je jedna od naših destinacija, a cilj nam je biti gosti, odnosno  prezentator kompleksa Sarajevo Waves u cijeloj Evropi i svijetu - navode iz Compact Investa.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Otvoren Globalni medijski kongres u Abu Dhabiju koji je okupio učesnike iz cijelog svijeta

NextTech Innovation Stage će okupiti medijske startupove i investitore iz cijelog svijeta na GMC-u

Mnoge medijske ličnosti, najnovije tehnologije i budućnost medija na Drugom medijskom kongresu

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'