Servisne informacije     | 16.04.2018. 14:40 |

U BiH sutra oblačno vrijeme

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 16. aprila (FENA) - U Bosni i Hercegovini danas je bilo preteženo oblačno vrijeme. Ponegdje je palo i malo kiše.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 6, Ivan-sedlo 17, Sokolac i Zvornik 18, Bijeljina, Gradačac i Livno 19, Banja Luka, Brčko, Doboj i Srebrenica 20, Bugojno, Jajce, Sarajevo, Trebinje i Tuzla 21, Bihać, Neum, Prijedor, Sanski Most, Široki Brijeg i Zenica 22, Grude i Mostar 23 i Stolac 24 stepena.

Više sunčanog vremena sutra će biti u Hercegovini. Prijepodne slabija kiša je izgledna u Krajini i sjevernim područjima Bosne. U drugoj polovini dana kiša i pljuskovi se prognoziraju za veći dio BiH. Jači pljuskovi u Bosni. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka kretat će se između 8 i 13 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 16 i 22, a na jugu BiH do 24 stepena.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Kiša se prognozira u poslijepodnevnim i večernjim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka oko 19 stepeni, soapćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'