Najave     | 16.04.2018. 15:03 |

Smotra mostarskoga sveučilišta u Orašju

FENA Saopćenje

MOSTAR, 16. travnja (FENA) - Sveučilište u Mostaru, u suradnji s mjerodavnim županijskim ministarstvom, organizira smotru za buduće studente koja će biti održana u Orašju 17. travnja u Školskom centru fra Martina Nedića u 9 sati.

Na smotri će se učenicima završnih razreda srednjih škola i svim zainteresiranim predstaviti: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

Budući studenti moći će se upoznati sa sveučilišnim programima, kao i uvjetima upisa.

Sveučilište u Mostaru je, također, maturantima olakšalo odluku o izboru studija informacijama dostupnim putem društvenih mreža, mobilnom aplikacijom te virtualnom šetnjom.

Do sada je smotra održana u Zapadnohercegovačkoj, Hercegbosanskoj i Srednjobosanskoj županiji, a završna smotra bit će organizirana u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

Na dan održavanja smotre u Orašju, članovi uprave i Senat Sveučilište u Mostaru boravit će u Posavskoj županiji, gdje će održati sastanke s predstavnicima općinskih i županijskih vlasti s obzirom kako je jedan od strateških ciljeva zadržati Sveučilište u Posavini, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću mostarskog sveučilišta.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

'Mjera mora' predstavlja BiH na svjetskoj pozornici Venecijanskog bijenala (VIDEO)

Dan otvorenih vrata Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg

Koji su ključni problemi visokog obrazovanja u FBiH?

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu