Bosna i Hercegovina     | 13.04.2018. 13:36 |

Dan otvorenih vrata Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 13. travnja (FENA) - Na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održan je Dan otvorenih vrata na kojem su se maturanti mogli upoznati s radom Fakulteta te mogućnostima i programima studiranja.

Nazočnima se obratila dekanica Građevinskog fakulteta Maja Prskalo koja je izrazila zadovoljstvo zbog zanimanja maturanata za taj fakultet, koji ove godine slavi 40. godišnjicu uspješnog rada.

"Građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru moderna je znanstvena institucija. Obrazujemo i za tržište pripremamo buduće inženjere, koji će biti nositelji društvenog i gospodarskog napretka cijele regije. Posebno sam ponosna na inovativne nastavne programe, međunarodnu suradnju, znanstvene i stručne projekte, na zajednička dostignuća i brojna priznanja nastavnicima fakulteta – jer to čini jedan fakultet kvalitetnim i označava mudar odabir za sve buduće studente", kazala je Prskalo.

Fakultet i građevinske smjerove je detaljnije predstavio prof. dr. Goran Šunjić, dok su dr. sc. Valerija Kopilaš i dr. art. Svetislav Cvetković maturante upoznali s novim Studijem arhitekture i urbanizma.

U okviru Dana otvorenih vrata maturanti su razgledali zgradu Fakultet, upoznali se s brojnim tehničkim i nastavnim pomagalima, te se družili, razmijenili iskustva i praktične savjete sa studentima, priopćeno je sa Sveučilišta u Mostaru.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

'Mjera mora' predstavlja BiH na svjetskoj pozornici Venecijanskog bijenala (VIDEO)

Dan otvorenih vrata u kasarni Kosova kod Ustikoline

Dan otvorenih vrata Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'