Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Servisne informacije     | 12.04.2018. 11:59 |

U BiH danas umjereno oblačno i sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 12. aprila (FENA) - U Krajini i na zapadu Bosne danas se očekuje pretežno oblačno vrijeme. U ostatku BiH malo do umjereno oblačno i sunčano.

Prijepodne s kišom ili slabim pljuskovima, ponegdje u Krajini i na jugozapadu Bosne. U večernjim satima ili u noći, s četvrtka na petak, naoblačenje praćeno kišom, pljuskovima, a ponegdje i grmljavinom očekuje se u cijeloj zemlji. Vjetar slab do umjeren, na zapadu Bosne povremeno s jakim udarima, južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura od 19 do 25 stupnjeva.

Prijepodne u zapadnim područjima je bilo pretežno oblačno vrijeme s mjestimičnom kišom. U ostalim djelovima malo do umjereno oblačno i sunčano.

Temperature u 11.00 sati: Bjelašnica 7 stupnjeva, Srebrenica 15, Bugojno, Ivan-sedlo, Livno i Sanski Most 16, Bihać, Jajce i Prijedor 17, Sarajevo, Sokolac i Zvornik 18, Banja Luka, Grude i Zenica 19, Gradačac, Mostar i Trebinje 20, Bijeljina, Brčko, Doboj, Neum i Tuzla 21, Široki Brijeg i Stolac 22 stupnja, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'