Servisne informacije     | 11.04.2018. 14:26 |

U BiH sutra sunčano uz umjerenu oblačnost, u večernjim satima kiša

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 11. aprila (FENA) - U Krajini i na zapadu Bosne sutra se očekuje uglavnom pretežno oblačno vrijeme. U ostatku BiH će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Prijepodne kiša ili slabi pljuskovi su mogući ponegdje u Krajini. U večernjim satima ili u noći sa četvrtka na petak, naoblačenje praćeno kišom, pljuskovima, ponegdje i grmljavinom, očekuje se u cijeloj BiH.

Puhat će slab do umjeren vjetar, na zapadu Bosne povremeno s jakim udarima, južni i jugoistočni. Jutarnje temperature kretat će se od 6 do 12, na jugu od 10 do 14, a dnevne od 19 do 25 stepeni.

U Sarajevu sutra će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura iznosit će oko 8, a dnevna oko 23 stepena.

U Bosni i Hercegovini danas je umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 5 stepeni, Ivan-sedlo 14, Sarajevo 16, Livno, Sokolac 18, Bugojno, Trebinje 19, Široki Brijeg, Srebrenica 20, Bihać, Bijeljina, Gradačac, Mostar, Prijedor, Sanski Most, Zenica 21, Brčko, Grude, Jajce, Neum, Stolac 22 i Banja Luka 23, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

U većem dijelu Hercegovine i na sjeveru Bosne vedro, u ostatku BiH oblačno

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu