Sport     | 06.04.2018. 13:04 |

Nakon četiri uzastopna remija Zrinjski traži tri boda protiv Sarajeva

FENA Roland Grabovac

MOSTAR, 6. travnja (FENA) - Nogometaši Zrinjskog ubilježili su četiri uzastopna remija u domaćem prvenstvu i kako bi momčad Blaža Sliškovića ostala u utrci za novi naslov prvaka pobjeda nad Sarajevom u subotu nameće se kao imperativ.

- Bit će to teška utakmica, kao i ona protiv Širokog. Sarajevo igra dosta kvalitetno, iako ih rezultati baš i neće. Imat ćemo za protivnika dosta kvalitetnog protivnika, kojeg uz zalaganje možemo dobiti, ali moramo biti oprezni jer Sarajevo više bodova donosi sa strane nego na svom terenu - kazao je Slišković na konferenciji za novinare uoči sutrašnje utakmice.

Po njegovim riječima, za Zrinjski je ključno koncentrirano ući u utakmicu.

- Čini se da smo skloni primanju golova u ranoj fazi utakmice, pogotovo kao domaćini. Nismo maksimalno koncentrirani na taj uvodni dio utakmice i o tome smo dosta razgovarali ovoga tjedna - kazao je trener "Plemića".

Komentirajući situaciju na ljestvici, Slišković je ustvrdio da su četiri boda prednosti koliko Željezničar ima u odnosu na Zrinjski, solidna zaliha, ali ne i nenadoknadiva prednost.

- Mi se moramo okrenuti sebi da u preostalih sedam kola skupimo što je moguće više golova. Četiri boda jesu neka prednost, ali u prošlom prvenstvu Željezničar je imao četiri boda pa su ispustili tu prednost. Do kraj prvenstva sigurno će biti još neočekivanih rezultata - dodao je.

U utakmici protiv Sarajeva Slišković neće moći računati na Marka Perišić zbog akumuliranih kartona, kao ni na ozlijeđenog kapetana Peru Stojkića.

- Stojkić će morati mirovati dva-tri tjedna. S druge strane, vraća se Ognjen Todorović. Odradio je dobar trening prije dva dana, njegovo koljeno je dobro sve izdržalo i sigurno će biti među 18 igrača koji će konkurirati za utakmicu - rekao je Slišković.

Utakmica Zrinjski – Sarajevo igre se u subotu, s početkom u 18.30 sati.

 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Počinju kvalifikacije za EP za nogometašice, BiH pod vodstvom novog selektora protiv Portugala i S. Irske

U SFK Libero Goražde ogorčeni suđenjem sutkinje Vesne Miletić, tražit će njeno izuzeće

Bivši reprezentativac Sjeverne Makedonije potpisao za Zrinjski

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo