Bosna i Hercegovina     | 06.04.2018. 10:41 |

Čestitka potpredsjednice FBiH u povodu Dana grada Sarajeva

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 6. aprila (FENA) - Potpredsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Melika Mahmutbegović uputila je čestitke povodom 6. aprila, Dana grada Sarajeva, gradonačelniku, Gradskoj upravi i svim građanima glavnog grada Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz njenog ureda. 

- U povodu 6. aprila, Dana grada Sarajeva, želim vam uputiti najiskrenije čestitke i pohvaliti  planirane aktivnosti u povodu obilježavanja rođendana glavnog grada naše Bosne i Hercegovine. Posebno želim naglasiti da obnova i puštanje u rad Sarajevske žičare zasigurno zavređuje sve riječi pohvale, ne samo s aspekta jednog od najvećih i najznačajnijih poslijeratnih projekata, nego i s aspekta simbolike i svega onoga što je Sarajevska žičara predstavljala i što će još dugo predstavljati - navela je Mahmutbegović.

Svim stanovnicima glavnog grada i građanima Bosne i Hercegovine čestitala je 6. april uz poruku da "predano i ljubomorno moramo čuvati našu, sarajevsku i bosanskohercegovačku posebnost, koja iz dana u dan dobija na vrijednosti i značaju".

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Lendo uputio ramazansku čestitku reisu Kavazoviću

Komšić: Ramazanske vrijednosti su univerzalne vrijednosti koje su u srcu svakog čovjeka

Bećirović uputio čestitku u povodu 8. marta - Međunarodnog dana žena

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo