Najave     | 05.04.2018. 14:01 |

Javna tribina 'Jedinstvo ili zajedništvo: Demokracija ili jednoumlje'

FENA Nada Landeka

ŠIROKI BRIJEG, 5. travnja (FENA) - Udruga "Hrvatska zvona" organizira tribinu pod nazivom ''Jedinstvo ili zajedništvo: Demokracija ili jednoumlje'' koja će se održati u ponedjeljak, 9. travnja, s početkom u 19:30 sati u kinu Borak u Širokom Brijegu.

Na tribini će govoriti predsjednik spomenute udruge Marko Tokić, zatim fra Mario Knezović i predsjednik Hrvatske republikanske stranke Slaven Raguž.

Udruga "Hrvatska zvona" utemeljena je radi promicanja vrijednosti Domovinskoga rata, potom promicanja općega dobra i dobra svakoga ljudskoga bića, promicanja i njegovanja kršćanskoga svjetonazora, moralnih načela i demokratskih vrijednosti, zauzimanja za obitelj i druge društvene vrijednosti, zauzimanja za demografsku obnovu i povratak Hrvata izvan domovine, promicanja mira i suživota s drugim narodima u BiH i diljem svijeta, povezivanja Hrvata u Bosni i Hercegovini i Hrvata u Hrvatskoj u gospodarskom, kulturnom, znanstvenom i svakom drugom smislu, očuvanja i njegovanja hrvatske kulturne baštine (usmene i pisane), njegovanja i očuvanja zavičajnih identiteta hrvatskoga naroda, zauzimanja za prava hrvatskih branitelja u BiH i Hrvatskoj, te zauzimanja za zaštitu prava obitelji smrtno stradalih zatočenih ili nestalih branitelja.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Gradonačelnik predstavio Mostar vodećim poslovnim ljudima iz Njemačke

Ni tri decenije od početka opsade Goražda, niko nije odgovarao za zločine u tom gradu

Javna tribina 'Nije njen izbor - Djevojčice nisu roba'

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta