Ekonomija     | 03.04.2018. 17:17 |

Održan okrugli stol BBI banke i BBI VIP Business Cluba u Goraždu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. aprila (FENA) – "Kako povećati konkurentnost privrede Bosansko-podrinjskog kantona“, bila je tema okruglog stola koji su BBI VIP Business Club i BBI banka održali u Goraždu.

Okruglom stolu, koji za cilj ima jačanje cjelokupne bh. privrede i konkurentnosti bh. proizvoda na inozemnim tržištima, pristustvovalo je više od 40 predstavnika institucija i privrednih subjekata BPK-a i regije Goražde, predstavnici Privredne komore FBiH, Privredne komore BPK-a i Udruženja poslodavaca BPK Goražde.

Predsjednik Privredne komore BPK Dževad Terović je istakao da BBI Banka i Sarajevo Busines Forum predstavljaju šansu privrednicima i doprinose promociji i poboljšanju izvoza roba i usluga i uvoza repromaterijala i sirovina koji se koriste u našim tvornicama.

Učesnici današnjeg okruglog stola informiranu su o aktivnostima i benefitima članstva u BBI VIP Business Clubu koji djeluje u okviru BBI banke.

Također prezentirana je i nova on-line platforma u okviru Sarajevo Business Foruma koja ima za cilj predstavljanje profila i projekata kompanija, kao i dogovaranje B2B sastanaka, saopćeno je iz Odjela za marketing i komunikacije BBI.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Grad Goražde uz podršku Italije do rješenja za gradsku dnevnu pijacu

Nova ponuda BBI stambenog finansiranja - BBI Banka pretvara 'riječi u kvadrate uz hipoteku 1 na 1'

Počeo 27. planinarski pohod 'Grebak - put života'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo