Sport     | 03.04.2018. 09:43 |

Tihomir Marković pobjednik 'Uskrsnog šahovskog turnira'

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 3. travnja (FENA) – Tihomir Marković osvojio je prvo mjesto u kategoriji seniora na ovogodišnjem tradicionalnom Uskrsnom šahovskom turniru održanom u ponedjeljak u prostorijama Srednje strukovne škole Tomislavgrad, u organizaciji Hrvatskog šahovskog kluba "Tomislav".

Na turniru je nastupilo 33 natjecatelja u kategorijama - seniori te mladež i žene, koji su igrali u devet kola po švicarskom sustavu.

Kako se doznaje od organizatora, drugo mjesto u kategoriji seniora osvojio je prošlogodišnji pobjednik Marijo Prljević, dok je treće zauzeo Ante Čulo.

U konkurenciji mladež i žene najbolji mladi duvanjski šahist je Jure Radoš, dok su drugo odnosno treće mjesto osvojili Tino Zrno i Tibor Čondrić.

Prisutne je posebno oduševio trinaestogodišnji Josip Mamić iz Zidina pored Tomislavgrada, inače prvak Dalmacije u svojoj kategoriji, koji je igrao sa seniorima te osvojio peto mjesto.

Nakon završetka turnira, najboljima su uručene prigodne diplome, a za sve članove i prijatelje kluba upriličen je domjenak.

 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Predstavljena knjiga 'Svjedok jednog vremena'

Taekwondo klub Novi Grad Sarajevo državni je prvak u kategoriji kadeta i juniora

U Tomislavgradu, Livnu i Kupresu obilježena 32. obljetnica utemeljenja HVO-a

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'