Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 02.04.2018. 10:15 |

Bh. brzoklizači ostvarili solidne rezultate u Sloveniji

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 2. aprila (FENA) - Reprezentativci Bosne i Hercegovine u brzom klizanju, članovi klizačkog kluba Bosna, Samra Selimbegović, Mak i Illan Krstić, Pierre Bennett i Ermin Raščić, uz podršku Saveza klizačkih sportova BiH, proteklog vikenda su nastupili na međunarodnom takmičenju Alpe Adria Trophy u Celju (Slovenija), gdje su ostvarili solidne rezultate.

U konkurenciji je bilo 130 brzoklizača iz sedam zemalja. Samra Selimbegović je zauzela četvrto mjesto, Mak Krstić bio je peti, a Pierre Bennett šesti. Najmlađi predstavnici BiH, Ermin Raščić i Illan Krstić zauzeli su 12., odnosno 13. mjesto.

Na osnovu osvojenih bodova sa četiri posljednja takmičenja iz serije Alpe Adria, u ukupnom plasmanu, Mak Krstić je osvojio prvo mjesto, Tarik Omeragić zauzeo je drugo mjesto, Samra Selimbegović i Hana Hasanefendić osvojile su četvrto mjesto, dok je Illan Krstić bio peti. Ermin Raščić i Mehmed Zajimović zauzeli su osmo mjesto, a Sumeja Zajimović u ukupnom plasmanu je na 11. mjestu, saopćeno je iz Saveza klizačkih sportova BiH.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Brzo klizanje - Dobar nastup juniorskih reprezentativaca BiH u Celju

Brzo klizanje - Tarik Omeragić otputovao na SP u Rotterdam

Omeragić imao solidan nastup Svjetskom kupu u Poljskoj

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta