Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Ekonomija     | 27.03.2018. 10:59 |

Okrugli stol 'Kuda ide obrazovanje i tržište rada u BiH'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 27. ožujka (FENA) - Mreža organizacija za ekonomski razvoj BiH – LEDnet organizira okrugli stol na temu "Kuda ide obrazovanje i tržište rada u BiH", koji će se održati u srijedu, 28. ožujka, u Centru za kulturu Mostar, s početkom u 10 sati.

Okrugli stol, čiji je suorganizator Ministarstvo znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije, održava se u sklopu projekta "LEDnet za bolje poslovno okruženje" kojeg provodi Nezavisni biro za razvoj (NBR) I Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK Mostar.

Izjave za medije planirane su u 9:45 sati, a predstavnicima medija obratit će se ministar znanosti, kulture i sporta HNŽ-a Rašid Hadžović, direktor Srednje mašinsko-saobraćajne škole Mostar Ahmet Pelko, Ivana Domljan s Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i predsjednik udruženja Link Tomislav Majić.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Nakon dvije godine rasta, u 2023. u BiH pala potražnja za radnicima

Uz pomoć EU Konjic, Mostar i Prozor-Rama dobili 26 novih biznisa

Poboljšana turistička ponuda Blidinja i Sutjeske

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana