Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 26.03.2018. 19:41 |

Održana smotra Sveučilišta u Mostaru za Zapadnohercegovačku županiju

FENA Saopćenje

MOSTAR, 26. ožujka (FENA) - Tradicionalna smotra Sveučilišta u Mostaru održana je u dvorani Srednje škole Antuna Branka Šimića u Grudama.

Pomoćnica rektora za nastavu, studente i pravna pitanja Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Vesna Kazazić je istaknula kako je zadovoljna odazivom maturanata na smotru.

-  Od ove godine budućim studentima nudimo informacije o Sveučilištu i putem društvenih mreža, ali i putem mobilne aplikacije. Nadam se kako će maturanti izabrati Svečilište u Mostaru, kao akreditirano Sveučiliše, za mjesto gdje će nastaviti svoje obrazovanje - objasnila je Kazazić.

 Učenici četvrtih razreda iz Gruda, Širokoga Brijega, Posušja i Ljubuškoga dobili su sve potrebne informacije o programima studija, uvjetima upisa, studiranja, nastavnom planu i programu, priopćeno je iz Sveučilišta u Mostaru.

 Na smotri su se učenicima završnih razreda srednjih škola, i svim zainteresiranim, predstavili: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Avanturistički park Peć Mlini i Ravlića pećina privlače sve veći broj turista (VIDEO)

U Grudama održana zajednička terenska prekogranična vježba spasilačkog tima

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu