Najave     | 26.03.2018. 15:25 |

Vlada Hercegbosanske županije zasjeda u srijedu

FENA Saopćenje

LIVNO, 26. ožujka (FENA) - Vlada Hercegbosanske županije (HBŽ) održat će u srijedu, 28. ožujka sjednicu u Livnu u 9 sati.

 Na sjednici će se razmatrati Program rada Vlade HBŽ-a za 2018. godinu i Prijedlog odluke o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva unutarnjih poslova HBŽ-a.

 Riječi će biti i o Prijedlogu odluke o pokriću dijela akumuliranog deficita Proračuna HBŽ-a iz ranijih godina te Prijedlogu odluke o prihvaćanju Izvješća o realizaciji programa utroška sredstava "Potpora stipendiranja studenata" utvrđenog Proračunom HBŽ-a za 2017. godinu u Ministarstvu znanosti, prosvjete, kulture i športa.

 Pored ostaloga, na sjednici će se razmatrati i Prijedlog odluke o davanju suglasnosti na Financijski plan javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje i Prijedlog odluke o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju Financijskog plana Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje, priopćila je Služba za odnose s javnošću HBŽ-a. 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HNS-a BiH

Sjednica Predsjedništva HNS-a BiH u petak u Mostaru

Šečibović: Planirano izdvajanje više sredstava za Prokoško jezero (VIDEO)

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu