Najave     | 23.03.2018. 20:42 |

Smotra mostarskog sveučilišta 26. ožujka u Grudama

FENA Saopćenje

MOSTAR, 23. ožujka (FENA) -  Smotra mostarskog sveučilišta za Zapadnohercegovačku županiju održat će se u ponedjeljak, 26. ožujka, u sportskoj dvorani "A.B. Šimić" u Grudama s početkom u 11 sati.

Na smotri će se učenicima završnih razreda srednjih škola, i svim zainteresiranim, predstaviti Sveučilište: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski i Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinski i Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski i Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

 Budući studenti moći će se upoznati sa sveučilišnim programima, kao i uvjetima upisa. Sveučilište u Mostaru je maturantima olakšalo odluku o izboru studija i putem društvenih mreža, aplikacije za mobitele te virtualnom šetnjom.

 Smotre će biti organizirane i u Hercegbosanskoj, Srednjobosanskoj, Posavskoj i Hercegovačko-neretvanskoj županiji, priopćeno je sa Sveučilišta u Mostaru.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Državna smotra izvornog folklora Hrvata u BiH

Međunarodna smotra i izbor najkvalitetnije kobasice i salame iz BiH i regije

Smotra pripadnika i opreme Službe civilne zaštite Grada Bihaća

Promo

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Alma Ras: Slavimo uspjeh s uposlenicima od preko deset i dvadeset godina izvrsnosti