Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 23.03.2018. 14:21 |

Travančić: Favoriti smo, ali cijenimo Bosnu i njenu mladu ekipu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 23. marta (FENA) - Rukometaši visočke Bosne 18. kolo Premijer lige BiH dočekuju sa šestog mjesta, nakon što su na domaćem terenu pobijedili dobojsku Slogu sa 30:22.  

Lijevo krilo Visočana Eldin Travančić smatra da je ekipa kolektivno odlično odigrala protiv Sloge i zasluženo slavila.

- Evidentno je bilo da smo držali kontrolu meča od početka do kraja i pobjeda ni u jednom trenu nije dolazila u pitanje. Zahvalio bih se i publici na sjajnoj podršci, a već od ponedjeljka smo okrenuti narednom meču koji će sa saigračima sutra gostovati ekipi sarajevske Bosne - dodao je Travančić. 

Ističe da su u ekipi svjesni da su favoriti, ali isto tako su svjesni da je sarajevskoj Bosni svaki meč kao finale i svaki domaći poraz može negativno utjecati na njihov konačni poredak i plasman u Premijer ligi BiH, saopćeno je iz RK Bosna Visoko.

- Ali moram istaći da nas ne zanima šta se dešava u suprotnim taborima, želimo da se bavimo sami sobom. Cijenimo sarajevsku Bosnu i njihovu mladu ekipu, momci se stvarno bore i svaka im čast. Što se nas tiče, ne potcjenjujemo protivnika, ali i za nas ovaj meč ima veliku važnost, posebno zbog rivaliteta dvije Bosne, ali i zbog toga što ćemo i u Sarajevu imati veliku podršku naših navijača. Maksimalno ozbiljno smo se spremali za ovaj duel i ako ponovimo igru kao iz duela protiv Sloge, onda bismo se kući mogli vratiti s tri boda - poručio je Travančić. 

Duel dvije Bosne, sarajevske i visočke, igra se sutra u 20 sati u dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Vlada TK će podržati rukometnu utakmicu reprezentacija BiH i Portugala

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu